Sikre

Lørdagens Sikre fra Championship…

Vi starter op i den engelske Championship, hvor et af topholdene skal have point for at fastholde placeringen. Vi syntes at Odds’et en kende for højt i forhold til et udfald vi betragter som “Sikkert”.

Bournemouth – Luton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Bournemouth er med oppe i den sjove ende af tabellen og ligner et mandskab der som minimum skal ud i Play Offs om en oprykning ti Premier League. De er blandt de hold med færrest nederlag og det er de også efter dette opgør.

De har en af de bedste hjemmebaner i ligaen og har kun tabt et enkelt opgør i sæsonen. De har spillet lidt for mange remis’er og det er da også årsagen til, at de har en håndfuld point op til topholdet. I dag vinder sikkert hjemme på Vitality Stadium.

*

Luton har været meget ustabile i en længere periode, hvor det ikke er lykkedes at vinde 2 kampe i træk. Dog har hjemme oppet sig og netop vundet et par kampe, men dette opgør er på udebane og her er Luton et helt andet mandskab. Luton ligger dog i midten af rækken og vil ikke ryge ud.

På udebane har Luton vundet 3 kampe, spillet 2 gange og tab 6. Men de gode tider ligger langt tilbage i sæsonen, for de seneste 6 udekampe har givet 2 point. Vi forventer os da heller ikke meget af dagens gæster i dag på Vitality Stadium, hvor de ikke har vundet siden 2005.

Bournemouth – Luton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top