Sikre

Lørdagens Sikre flyvende hollænder…

Turneringen er stadig ung i Holland og derfor virker det til, at Bookmakerne stadig giver lidt for høje odds, da de selv er usikre på udefaldet. Fair nok, da både Corvid og en manglende træningssæson ikke har sendt de sædvanlige signaler om form og styrke.

Twente – FC Emmen = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Twente har ikke tabt nogle af deres 3 første kampe og har kun sat point til i deres udekamp mod Feyenoord. Her blev resultatet 1-1. De 3 spillede kampe har givet en score på 6-2, hvilke indikerer en god balance på banen. I dag spiller de hjemme på De Grolsch Veste og her er de stærke.

I opstartsfasen tabte de ikke et eneste opgør og var flittige foran modstanderenes mål. Ingen tvivl om at Twente vil få en bedre sæson i år og måske endda være med om de sjove pladser.

*

FC Emmen er ikke et af de hold vi forventer vil ende i den bedste halvdel. Dertil er både økonomien og kvaliteten af spillertruppen for lav. FC Emmen har også været nød til at skille sig af med et par af de løntunge spillere – så der er mindre kvalitet i truppen i denne sæson.

I den seneste landede de lige under midten – men i denne skal de kæmpe hårdt for at forblive, er vores vurdering. Udlægget har da heller ikke været for prangende, med 2 nederlag og en enkelt remis. FC Emmen er heller ikke et hold der har det specielt godt på fremmde græs, hvor de ofte stille sig ultra defensivt. Den går ikke od Twente.

Twente – FC Emmen = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top