Sikre

Lørdagens “Sikre” finalekamp…

Vi starter denne herlige lørdage sommerlige dag op med en finalekamp om oprykning til den bedste engelske række, med 2 af de hold der endte med at kunne kvalificere sig via Play-Offs.

Aston Villa – Fulham = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Aston Villa er endt i denne finale, efter 2 kampe mod Middlesbrough hvor de fik point i begge opgør. De vandt ude med 1-0 og spillede efter 0-0 hjemme på Villa Park. Og hjemme på Villa Park er de ganske habile.

Der har været nogle enkelte svipsere, men det er i småtingsafdelingen ellers har de gjort hvad deres fans forventede. De scorer måske ikke så meget hjemme, men defensivt står de rigtigt godt og derfor mener vi også, at de får minimum en remis i dette opgør.

*

Fulham er gjort til favoritter i dette opgør, hvilket vi ikke helt forstår på redaktionen. De seneste 2 gange Fulham har gæstet Villa Park, er det begge gange endt med nederlag.  Men Fulham er nu rimelige gode ude.

Dog har de tabt de seneste 2 udekampe, den seneste i Play-Offs kampen mod Derby, men dem åd de hjemme foran egne fans i returkampen. Kun 2 gange i disse 2 holds indbyrdes møder i deres 10 seneste kampe, er det endt med en udesejr.

Så tager man historien, formen og spillestedet med i betragtning – så mener vi at Aston villa er en smule foran 35-35-30%. Aston Villa har lidt skader i truppen, men truppen er bred nok til at håndtere denne udfordring- Aston Villa får point i dag.

Aston Villa – Fulham = 1X = Odds 1,60

Et Gratis Liveoddsvæddemål til ALLE på Champions League – Sådan fungerer det:

Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Real Madrid og Liverpool.
Du modtager et gratis Liveoddsvæddemål til værdien af dit største før-kampvæddemål (maks. gratis Liveoddsvæddemålsværdi 100 kr) til at anvende som indsats på et Liveoddsmarked på Real Madrid v Liverpool.
Dit gratis Liveoddsvæddemål er først tilgængeligt, når kampen starter.
For at anvende dit gratis Liveoddsvæddemål skal du bare tilføje et Liveoddsvalg til kuponen, når kampen starter, og vælge muligheden ‘Anvend gratis væddemål’ ved siden af valget.

Spil med HER

To Top