Sikre

Lørdagens Sikre engelske Tip på BN…

Vi starter denne lørdag i den engelske League One, hvor et af de absolut stærkeste mandskaber spiller hjemme og får et gæstende hold på besøg, der i den grad ikke er særlig dygtige til at hente point på fremmed græs.

Blackpool – Wimbledon = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Blackpool har fuldt fart på og havde de ikke været så elendige som det var tilfældet i starten af sæsonen, ville de have været tættere på en playoffs placering. Men fortsætter de med den nuværende form, så er det slet ikke utænkeligt at de ender hvor det er sjovt. Der er trods alt kun 6 point op. 

I dag kommer de første 3 point og vi vil endda vove at påstå, at hjemmeholdet vinder med mere end 1 mål. De scorer mange mål for tiden og gæsterne lukker mange ind. Ligeledes har de vundet med mere end 1 mål de mange seneste kampe. 

*

Wimbledon er inde i en bumpende periode, hvor de både på hjemmebane og udebane sejler noget rundet i det. Vi fornemmer at det ender galt i den sidste ende og de har da også bevæget sig ned under den berømte” streg. Så der skal helt andre boller på suppen. De er dog en 6-7 mandskaber der slå om at undgå de nederste 3 pladser.

Wimbledon får dog lidt point hist og her, men det er fra de mandskaber der ligger og roder og dem som de kæmper med om at undgå nedrykning. Dagens modstander er et helt andet sted og har pil op af og i forrygende form. Det bliver ikke i dag at Wimbledon får point med hjem.

Blackpool – Wimbledon = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NwmID…

To Top