Sikre

Lørdagens Sikre engelske spil på BN…

Julen nærmer sig med hastige skridt, men den her Corona ting har godt nok taget noget af glæden ud af den. Men heldigvis er det stadigt muligt at spille fodbold, som er det vi beskæftiger os med. Vi starter op i den engelske League One.

Hull – Shrewsbury = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hull vil tilbage i Championship, som de forlod efter sidste sæson. Og det ser ud til at de ikke kun mener det, men også har noget at have det. Truppen er stort set den samme som i fjor, så spillerne kender hinanden godt. Efter de 15 runder har hjemmeholdet Hull lagt sig i toppen af League One.

Kun 6 kampe er afviklet hjemme indtil videre og her er det lykkedes at vinde de 5 og tabe en enkelt. Men da også spiller godt på udebane og er i glimrende form, så bliver de svære at vælte af pinden i toppen. Vi er sikre på endnu 3 point i dag.

*

Shrewsbury ligger og kæmper med Wigan om, hvem der skal være bundhold i League One. De har lige mange point (11), men Wigan har en smule ringere score. Men det er heller ikke så mærkeligt, når man kun har præsteret en enkelt sejr efter 15 forsøg. Med en af rækkens ringeste defensiver, ser det rigtigt svært ud.

I starten gik det nogenlunde hæderligt på udebane, hvor man hentede flere remis’er. Men på det seneste er det gået stærkt den anden vej og scoreren hedder 3-10 i de seneste 4 udekampe. Vi har svært ved at se hvad Schrewsbury har kunnet ændre til i dag.

Hull – Shrewsbury = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top