Nyhed

Lørdagens Sikre engelske opgør på BettingNews…

Vi bevæger os lidt væk fra EM kvalen i dag i et par af vores anbefalinger, da vi synes at udbuddet ikke ser særligt attraktivt ud. Vi er derfor hoppet over i League One, hvor vi har fundet et par opgør – som vi er en del mere trygge ved at spille på.

Coventry – Rochdale = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Coventry ligger på en 6. plads og har kun tabt 2 kampe indtil nu i sæsonen. Hvis de spillede en del mere offensivt – især på udebane, ville de nok have ligget lidt højere. Men så længe modstanderne ikke core, så kan man jo ikke tabe.

En OK filosofi, hvis man så selv gør arbejdet ordentligt i den anden ende af banen. Det har Coventry gjort i de fleste tilfælde, men også spillet en hel del kampe remis. Hjemme har de dog vundet 6 ud af 9 og kun tabt 1 kamp foran egne fans. Den 7. sejr kommer i dag.

*

Rochdale har faktisk været OK indtil videre, men har i den seneste tid ramt bunde, både hvad angår spillet på banen og point i tabellen. 3 klare nederlag til hold med samme styrke som dagens hjemmehold.

2 af kampene har endda været på hjemmebanen, så der er en del der skal arbejdes med, hvis de skal tilbage på sporet. Vi vurderer ikke at det er på udebane at de får rettet op tingene. selv om de tidligere gjorde det hæderligt. Det bliver ikke Rochdale aften.

Coventry – Rochdale = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top