Nyhed

Lørdagens Sikre engelske opgør fra Championship…

Championship gik i gang i sidste weekend og spillede deres første runde. Og det var en interessant en af slagsen, da mange af resultaterne afspejlede en smule nervøsitet og oprykkergejst.

Ipswich – Sunderland = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med PayPal…

Ipswich fik en glimrende start på sæsonen, med en 1-0 sejr ude over Burton i den første runde. Vi har faktisk en fidus til Ipswich i denne sæson og er overbeviste om, at de vil ende i slutspillet.

Normalt plejer de at have et godt tag på Sunderland, hvor de kun har tabt 1 gang i deres seneste 5 indbyrdes møder. Det seneste nederlag til gæsterne ligger helt tilbage i 2004.

Med sejr i første runde og en optaktfase der giver gode håb, så er vi ret sikre på, at Ipswich ikke stopper op hjemme foran egne fans. Vi har dog tilladt at garderer os, da sæsonen stadig er ung.

*

Sunderland virker til at fortsætte nedturen, siden de rykkede ud af den bedste række Premier League. De er nu røget ned i League One og på en eller ande måde, virker det ikke til at blødningen er stoppet.

De smed da også point væk hjemme i deres første runde kamp med en remis mod Oxford – som vi ikke forventer meget af i denne sæson. Så der mangler en masse selvtillid og et koncept som spillerne føler sig trygge ved. Rom blev ikke bygget på en dag og det gør Sunderland heller ikke.

Ipswich – Sunderland = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning med PayPal…

To Top