Nyhed

Lørdagens Sikre engelske opgør fra Championship…

Dagens Sikre opgør fra den engelske Championship er mellem 2 mandskaber der spejder i hver sin retning og begge kan stadig nå hhv. helvede eller succes. Vi tror mest på succes til hjemmeholdet.

Derby – Huddersfield = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Derby er stille og roligt røget ned i tabellen og ligger nu 7 point fra en Play Offs placering. Intet er umuligt og formen virker til at være ved at vende tilbage, som da det gik bedst i efteråret.

Kun 1 nederlag i de seneste 10 kampe og kun af de øvrige er endt remis. Den offensive del er endda blevet løftet og det er sjældent at Derby går fra banen uden at have scoret 3-4 mål og det gør alt andet lige opgaven lettere. Vi ror fuldt og fast på dem i dag.

*

Huddersfield har også fået løftet formen, men slet ikke i samme omfang som dagens hjemmehold og heller ikke til samme niveau. I forvejen er “udebanen” et svært stadion for Huddersfield, så vi har år redaktionen ret svært ved at se, hvad Huddersfield skal kunne gøre.

Huddersfield er blandt de 4-5 mandskaber der har lukket flet mål ind og i dag skal de møde et mandskab, der nærmest holder skydetelt når de spiller. Hvis Huddersfield ikke skal få en dukkert, skal de have forbedret defensiven. Det kan være den vil være det, men slet ikke i en grad der giver point.

Derby – Huddersfield = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top