Sikre

Lørdagens Sikre engelske League Two opgør…

Kampen spilles allerede kl. 13:00, hvor alle kampe i League Two afvikles i dag. Det skyldes at vi er nået til runde 46, som er den sidste runde i denne sæsons udgave af League Two. Enkelte hold kan spille sig op i play offs og dagens hjemmehold kan med en sejr, måske rykke direkte op.

Morecamp – Bradford City = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Morecamp ligger som nr. 4 og det er kun de 3 bedste mandskaber der ryger direkte op i den engelske League One. Men det er kun hhv. 1 og 2 point der skiller Morecamp fra 2 og 3 pladsen, så en sejr kan ende med at være nok til at indtage en af disse 2 placeringer, hvis et af de andre ovenliggende mandskaber får gummiben. Så den mulighed skal helt sikkert forfølges, som man evt. slipper for det pres der er i en Play Offs.

Og formen er faktisk en af League Two’s bedste i denne periode, med kun 1 nederlag i de seneste 5 kampe. Kampen foregår ligeledes hjemme på Globe Arena, hvor de har fået point i 17 af deres 22 kampe. Så kun 5 nederlag er det blevet til hjemme på Globe Arena i denne sæson. Vi tror på sejr nr. 13, da dagens gæster ikke har meget at komme med eller for.

*

Bradford City har for længst kastet handskerne i ringen, da de på e tidspunkt, ikke kunne nå hverken det ene eller andet. Det har betydet 1 point i de seneste 6 kampe, hvilket ikke kan bruges til så meget, men som heller ikke har nogen negativ indvirkning på deres placering. Bradford ligger som nr. 14 og ender måske som nr. 16-17 stykker. Det er ikke noget der rigtigt kan få dagens gæster op i gear.

I forvejen er Bradford heller ikke blandt de bedste på udebane, hvor de har tabt halvdelen af deres udekampe. Men da de var i form og motiverede, gik det faktisk bedre. De har trods alt vundet 7 kampe på fremmed græs, men det ligger langt tilbage i tiden. Bradford’s spillere skal bare have denne kamp overstået, så de kan komme på ferie og lade op til en ny sæson, der forhåbentligt går langt bedre end denne. 

Morecamp – Bradford City = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top