Sikre

Lørdagens Sikre engelske kamp på BN…

Dagens Sikre indeholder det absolut mest formstærke mandskab i League One i denne periode og kan se tilbage på en periode med 7 sejre på stribe. I stort set alle de 7 kampe har vores favorit scoret mere end 1 mål.

Oxford Utd. – Fleetwood = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge Nem ID…

Oxford Utd. ligger kun i midten af rækken, efter en rigtigt skidt start på sæsonen, men de har i den grad løftet deres niveau og ligner et mandskab der kan ende med succes. Selvfølgelig kræver det en form der holdes på det niveau de har kørende i denne periode.

Men de er også flyvende i denne periode. De har ikke tabt siden den 28.11 og spillede derefter den del kampe remis. Men på det seneste har den kun stået på sejre og dem har der været 7 af på stribe. Den 8. kommer helt sikkert i dag og til et fedt odds.

*

Fleetwood ligger også midt i rækken, men har rent formmæssigt gået i den modsatte retning. De startede nemlig rimeligt hæderligt, men er faldet noget bag om dansen i juleperioden. En stribe på 7 kampe uden sejr og med 3 nederlag, så er de faldet ned i tabellen ret hurtigt. Dagens hjemmehold har fået næsten 20 point mere i samme periode.

Fleetwoods udebane kvaliteter er heller ikke noget at råbe hurra for. Og med tanke på den formnedgang de er i gang med, så virker det ikke sandsynligt, at de får point med hjem i dag. De har sat point til mod hold der er i langt ringere form i denne periode, end dagens hjemmehold – som er flyvende.

Oxford Utd. – Fleetwood = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge Nem ID…

To Top