Nyhed

Lørdagens “Sikre” engelske anbefaling på BN…

Så blev det lørdag g det ser også ud til at vinteren for alvr har ramt Danmark – eller i hvert fald store dele af landet. Men vi har fundet 3 anbefalinger til at varme os på og tjene lidt skejser til en reje ned til varmen. Vi starter i League One.

Barnsley – Rochdale = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du Tilmelder dig…

Barnsley nærmer sig med sikre skridt toppen af League One og ligner et hold der godt kan gå hen og slutte på en af de pladser der giver direkte oprykning. Formen er der ikke noget at klage over i denne periode.

I dag spiller Bansley hjemme foran egne fans på og her har de stadig ikke tabt et eneste opgør efter 13 de første 13 mandskaber har været forbi. Scoreren på 22-8 indikerer også, at det er tæt på at være en fæstning – de vinder sikkert igen i dag.

*

Rochdale har modsat hjemmeholdet en elendig form og skal snart til at oppe sig lidt, hvis de ikke skal ryge under stregen. De ligger på den sidste plads før stregen og kun med 1 point ned til holdet lige under.

De er jævnt dårlig både ude og hjemme, men er ikke blandt de ringeste ude. Men når man ser på den nuværende form og skader i truppen, er det svært at se en sejr i dagens opgør – de kan dog ikke trylle!

Barnsley – Rochdale = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du Tilmelder dig…

To Top