Nyhed

Lørdagens Sikre EM Kval anbefaling…

EM Kvalen lægger kamp til dagens første anbefaling, som traditionen tro er dagens “Sikre”. Selv om det er en landskamp og meget kan ske, så mener at forskellen mellem de mandskaber er alt for stor til, at der kommer en overraskelse.

Georgien – Schweiz = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Georgien ligger i samme gruppe som Danmark, så på den måde er dette opgør interessant for det danske landshold. Men vi forventer på redaktionen, at Georgien slutter næstsidst i kamp med Gibraltar.

Georgien havde dog succes i UNL, hvor de vandt deres pulje. Men det var også nee i gruppe d, som er 4. bedste niveau og Danmark rykkede som bekendt op i A gruppen. Georgien forærer selvfølgelig ikke noget væk, men de har bare ikke styrken til andet end at gøre en god figur.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Schweiz bliver det andet af de 2 hold der skal slås om førstepladsen, da vi vurderer at Danmark i denne gruppe er det andet. Men det er også nok, for det er de 2 første der kvalificerer sig.

Vi kan dog godt forvente, at Irland også vil røre på sig og skabe noget ravage, men vi tror at de ender som nr. 3 i gruppen. Schweiz er den sværeste modstander i denne gruppe for de øvrige sammen med Danmark.

De vandt deres gruppe i UNL, som var på Niveau A, så det er et hold man vil få sine kvaler imod, selv om mand selv tilhører top 10 i Europa. Det gør Georgien bestemt ikke og det vil blive udstillet i dette opgør, med et klart nederlag.

Georgien – Schweiz = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top