Nyhed

Lørdagens Sikre EM kval anbefaling…

Selv om der er turnerings pause grundet landsholds fodbold og EM kval, så er der alligevel enkelte attraktive ligaer der spilles almindelige kampe i. Vi lægger dog ud med en kamp fra netop EM kvalen.

Norge – Spanien = 2 = Odds 1.40
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Norge arbejder med at ændre spillestil, men den defensive tankegang har de svært ved at lægge på hylden og derfor flytter Norge sig ikke rigtigt. De får de point de nærmest er forpligtiget til, mod de små hold. Men så snart de møder de mere etablerede, falder de igennem.

Så det er blevet til 2 sejre, 2X remis og et nederlag, som netop kom til dagens gæster. Det er selvfølgelig godkendt at spille remis i Sverige, men svenskernes styrke i denne kval har noget at lade tilbage og ønske.

Norge ligger kun 2 point efter Sverige i Puljen, men det bliver ikke i aften at der kommer flere point ind på kontoen, med tanke på dagens gæsters niveau og styrke. Norge skal nok levere en flot kamp – men taber.

*

Spanien har gjort rent bord indtil videre i gruppen. 6 kampe, 6 sejre og 18 point. Scoreren på 17-3 sender også sit helt eget kraftige signal. Et hold med en så stor styrke og erfaring, kan kun de bedste hold matche.

Vi er ikke i tvivl om, at Spanien stiller i stærkeste opstilling g når den er det, så er det et hold der leverer seværdigt fodbold og i langt de fleste tilfælde også en spansk sejr. Det sker igen i dag.

Norge – Spanien = 2 = Odds 1.40
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top