Sikre

Lørdagens Sikre EFL Cup anbefaling…

Vi strater op med en Cup kamp fra England, hvor resterne af sidste sæsons EFL Trophy skal færdiggøres. Ingen tvivl om, at det kan være svært at vurderer de enkelte holds styrke, da turneringerne endnu ikke er kommet igang – men vi har en klar fornemmelse alligevel.

Oxford Utd. – Wimbledon = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille med…

Oxford Utd. var meget tæt på at rykke op i Premiership, men tabte finalen til Wycombe i Play Offs spillet. Så det er et godt hold som xford har fået skruet sammen og vi vurderer, at de igen vil være med i toppen af League One i denne sæson.

Hjemme er de ganske habile og tabte kun 3 hjemmekampe i sidste sæson på Kassam Stadium. Bl. a blev dagens gæster slået med hele 5-0 i sdiste sæson herpå Kassam Stadium, men vi tror ikke det går lige så galt i dette opgør. Men hjemmesejr er vi dog sikre på.

*

Wimbledon sluttede på den sidste plads over stregen i sidste sæsons udgave af League One og der er ikke rigtigt kommet noget til holdet, som vi på redaktionen mener kan gøre en væsentlig forskel. Til gengæld har de mistet et par værdifulde spillere i den midterste del af forsvaret.

Optakten har da heller ikke været for lovende. Man vandt godt nok ude over Tonbridge med 3-0, men de spiller også til dagligt helt nede i National League Syd. Så det ville være skidt hvis dette opgør var tabt. Mod QPR gik det så galt og man tabte med hele 0-3, dog på udebane. 

Igen i dag er det på udebane og selv om Oxford måske ikke er helt så stærke som QPR generelt, så er de hjemme stort set på sammen niveau. Hvis ikke Wimbledon har fået mere styr på defensiven, så taber de med flere mål igen.

Oxford Utd. – Wimbledon = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille med…

To Top