Sikre

Lørdagens Sikre DC fra Bundesligaen…

Ingen af de 2 mandskaber der deltager i dette opgør er i fare for en nedrykning – så skal det i hvert fald gå helt galt og andre mandskaber skal opleve mirakler. Men hjemmeholdet har faktisk en chance for at spille sig ud i Europa, som er et mål de jagter i denne sæson. Men det ser lidt tungt ud, selv om ikke tror de taber dagens opgør.

Freiburg – Hoffenheim = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Freiburg gjorde det overraskende godt i starten af sæsonen, men blev ramt af hverdagen, Corona og skader. Men de er stadig godt placeret i forhold til hvad der var forventet. Med 5 runder tilbage og 7 point op til den sidste europæiske plads, virker det ikke sandsygligt at de kan nå det – men det er indenfor mulighederne af hvad der kan lade sig gøre. Men det kræver også, at de stort set får point i alle de sidste 5 kampe. Og det vil ikke være nok med remis’er.

Hjemme på Schwarzwald-Stadion i Freiburg er de mere end et hæderligt mandskab. Kun 4 kampe er blevet sat til og der har været sejre i 7 ud af de sidste 11 kampe. Scoreren på 30-20 er også acceptabel, så Freiburg er et ganske glimrende hold når de spiller hjemme. Formen har været lidt ujævn, men peger i den rigtige retning og de seneste 2 hjemmekampe i Bundesligaen, er begge blevet vundet. Vi tror de fortsætter med at seje i hjemmekampene og derfor har de vores tillid i dag, til dagens Sikre anbefaling.

*

Hoffenheim er faldet langt tilbage i tabellen og også forbi dagens hjemmehold fra Freiburg. Vi skal en hel del runder tilbage for, at finde den seneste sejr. Det er 6 runder siden, at de fik en sejr og i de efterfølgende 5 kampe, ar de kun hentet 2 gange remis. Selv om der kun er 6 point ned til en evt. nedrykning, så anser vi ikke det som tilfældet efter sæsonen. Men med 5 runder tilbage, så er muligheden helt klart til stede teoretisk.

Men det er ikke på udebane at de skal næsen op efter point. For her er det kun lykkedes at hente 3 sejre efter 15 udekampe. Så det kræver derfor en stærk hjemmebane, hvis man ikke skal ryge ned. Men det har Hoffenheim til dels også, selv om den ikke er frygtindgydende. Men ida er de på udebane og her har de ikke meget at skyde med. Vi på redaktionen tror i hvert fald ikke på dem på Schwarzwald-Stadion i dag.

Freiburg – Hoffenheim = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top