Sikre

Lørdagens “Sikre” Danskerkamp…

Så kom endelig dagen vi længe har ventet på, siden landsholdet kvalificerede sig til denne sommer VM-slutrunde i Rusland. SÅ må vi bare håbe at de lever op til de flestes forventninger, men det har vi nu stor tiltro til.

Normalt går vi aldrig under Odds 1,40, men under dette VM kan det forekomme enkelte gange, da der jo ikke er så mange objekter at spille om – som vi kunne have ønsket på redaktionen.

Peru – Danmark = X2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får kr. 200,- på spil på kampen, uanset resultat…

Peru mistede deres anfører gennem mange år, grundet en positiv test hvor man fandt stoffer af Kokain. Det har han sikkert ikke taget for at fremme sine præstationer, men nok mere for at more sig – men dommen er faldet og han kommer ikke med.

Det har de ikke helt vænnet sig til endnu og det har været tydeligt at se i deres træningskampe ind til nu. Men det betyder bestemt ikke at det er et dårligt hold og spiller for spiller, er de ret habile.

De har da også haft en fornuftig optakt resultat mæssigt i deres kampe, hvor de har vundet over Kroatien, Island og Saudi Arabien – men i deres seneste opgør mod Sverige, kneb det lidt mere at få det til at hænge sammen og de endte med en 0-0 resultat.

De skal nok være klar til i dag, men vi syntes på redaktionen at de lige mangler det sidste i at skulle være favoritter i dette opgør og tabet af anføreren har åbenbart haft en større betydning end som så.

*

Danmark har haft en nogenlunde optakt, men sluttede af med et brag af en halvleg i den sidste træningskamp mod Mexico, hvor man også tydeligt kunne se hvilke spillere der er hotte lige nu.

Forsvaret med Kjær og Bjelland ser godt ud og vi håber ikke at William Kvist bliver foretrukket på midten, for så tror vi ikke helt mere på de danske chancer i lige så høj grad.

Den offensive del har vi stor tiltro til, så længe at Eriksen kan spille på et ok niveau og når Dolberg vågner ser det slet ikke skidt ud på den lange bane. Vi tror på mindst det ene point til Danmark, men håber på en smal sejr, sikkert på 2-1.

Peru – Danmark = X2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får kr. 200,- på spil på kampen, uanset resultat…

To Top