Sikre

Lørdagens Sikre dansker kamp ved EM 2021…

Efter gårdsdagens åbningskamp er det i dag Danmarks tur til, at spille sin premiere kamp ved denne EM slutrunde. Optakten har været absolut tilfredsstillende og landsholdet består nu af rigtigt mange spillere, der er med på det højeste niveau og har vundet titler. Der er både CL titel, en FA Cup titel og et italiensk mesterskab, blandt de mange fornemme successer. Det bliver spændende at følge dem og vi har en stærk tro på et godt samlet resultat.

Danmark – Finland = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemiD…

Danmark har spillet nogle træningskampe op til starten af dette EM og det har været tilfredsstillende at se dem, selv om det ikke har været på øverste hylde. Men det har selvfølgelig været en blanding af at spille nogle systemer ind, i forhold til de enkelte modstandere og at spillerne naturligvis heller ikke ville blive skadet. Så vi fornemmer at vi kun har set ca. 80% af, hvad de kan når det virkelig kører for dem. Vigtigst her i starten er, ar Eriksen kommer hurtigt i gang, da en meget stor del er bygget op omkring ham, så længe han er klar til at spille.

Kampen mod Tyskland, som endte 1-1, var en kamp der var en forberedelse mod næste kamp, som er Belgien. Det finske hold er noget nemmere at læse for Hjulman og derfor behøver han ikke kamp mod et hold, der spiller samme system som finnerne. Det er rimeligt kendt og brugt. Selvfølgelig er der detaljer, men de er til at formulerer ud til de enkelte spillere.

Vi tror ikke på en sprudlende kamp de første 45 minutter, men som kampen skrider frem tror vi på et større overtage til det danske landshold og mindst 2 mål. Ikke fordi sejrens størrelse spiller en rolle, men fordi vi har en god offensiv, når den først spiller og finnerne har deres udfordringer i den bagerste kæde. Vi tror på en sikker dansk, men nok først i 2. halvleg – sejr.

*

Finland har kvalificeret sig til EM for første gang i mange mange år og da det var sket, virkede det nærmest som, at luften gik ud af ballonen. Havde Finland overpræsteret, været heldige – eller hvad! For Finland har stort set næsten tabt eller sat point til, i deres efterfølgende kampe efter kvalifikationen. Så vi anser ikke deres styrke som særlig stor, men de kæmper i alle 90 minutter – helt som islændingene.

Ydermere spiller Finland på udebane modsat Danmark, der spillere i national arenaen. Og udebane er faktisk ikke finnerne største styrke, selv om de henter nogle remis’er hist og her. Det er mest nederlag de henter med hjem fra deres udekampe. Finnerne har mødt Danmark 3 gange på udebane i Danmark og det er blevet til 2 nederlag og en enkelt remis.

Selv om det er første kamp i gruppespillet og der kan være nervøsitet på begge mandskaber, så tror vi alligevel på, at hjemmebanen får den afgørende betydning – ud over styrken på de 2 landshold. Det ligner en sikker sejr, hvilket som for nationen er vigtigt. Finnerne har ikke det der skal til endnu, men deres landshold har bestemt været igennem en positiv udvikling – bare ikke stor nok til i dag.

Danmark – Finland = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemiD…

To Top