Sikre

Lørdagens Sikre danske fra SL…

De danske mestre fra sidste sæson har et langt og hårdt program foran sig i dette efterår – så det bliver spændende at se om de kan fordele kræfter og fokus de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

FC Midtjylland – OB = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

FC Midtjylland er blandt de mest professionelle klubber og med et setup som kun få andre klubber i landet kan matche. Det er måske også grunden til, at de nu ligger i front som en af de bedste klubber. Ingen tvivl om, at den økonomiske gevinst der følger med i Champions League, vil bevirke at de kan holde topplaceringen i mange sæsoner fremover.

I dag skal de møde OB og med den form og den styrke FCM viser – især på hjemmebane – er det svært at se hvordan et OB mandskab skal kunne stille noget op. FCM tabte den første kamp i sæsonen – men har ikke set sig tilbage side – og det vil de heller ikke gøre i dag.

*

OB fik en godt start i det første opgør, som de vandt over FCK med 3-2. Men det var ikke et bevis på styrke, men mere et FCK mandskab der sejlede og var for ukoncentrerede i de hjemlige kampe. Det har så kostet Staale jobbet. I dag skal de møde et hold, som er koncentrerede i hvert opgør og endda hjemme.

Efter den sejr er der kun 1 point ind på kontoen efterfølgende. Det var mod FCN. Både AGF og Vejle har de tabt til og især hjemmenederlaget til Vejle, har skabt nogle panderynker. Vi tror at panderynkerne vil fortsætte efter dette opgør – og så er det spændende at se hvor længe at Michelsen er træner for holdet. Det er en ren foræring og et OK odds.

FC Midtjylland – OB = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top