Sikre

Lørdagens Sikre danske anbefaling på BN…

Dagens første anbefaling er hentet i den danske 1. Division, hvor vi helt klart mener at der kun kan være et udfald af det valgte opgør – nemlig en sikker hjemmesejr.

FC Helsingør – Kolding IF = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Helsingør kan som oprykker godt være tilfreds med deres indsats indtil videre. De ligger i den rigtige halvdel af 1. Division, som bliver delt over på midten senere i sæsonen og deles op i en oprykningsgruppe og det modsatte. Vi forventer helt klart, at Helsingør vil ende i den rigtige halvdel.

Ud af de 4 hjemmekampe der er afviklet indtil videre, er de 3 vundet med en score på 9-3. Det viser at hjemmebanen er et svært sted at spille for de fleste hold. Helsingør har slået flere hold, der ligger en del bedre en gæsterne.

*

Kolding IF ligger og roder blandt de ringeste hold og med kun 2 point indtil nu efter 8 runder, så ser det rigtigt svært ud i forhold til at voerleve sæsonen. Af de 2 point der er opnået indtil nu er de hentet på både hjemme og udebane.

På udebane var det bundholdet Skive de hentede det ene point fra og havde de tabt havde det set endnu værre ud. Vi har dog ingen tiltro til Kolding i denne sæson og er ret sikre på, at de ikke overlever 1. Division og skal en tur ned i 3. bedste lag.

FC Helsingør – Kolding IF = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top