Nyhed

Lørdagens “Sikre” Championship” kamp…

Så er der “Dansk” på menuen i Championship, med dansk manager og danske spillere – og det ser ud til at danskerne har fået vendt skuden i klubben. I dag tror vi igen på vores landsmænd i England.

Brentford – Hull = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Brentford havde en længere periode med super gode resultater, både ude og hjemme. Men nu er det mest hjemme deres form stadig bærer frugt af det arbejde Hr. Frank har udført.

Hjemme i London på det hyggelige og charmerende stadion Griffin Park, overlader de ikke noget til tilfældighederne. Ingen nederlag i de seneste 7 kampe foran egne fans og kun en er endt remis.

Vi tager hjemmebanestyrken med som et af vores parametre og Brentfords gode form. Da gæsterne også er ramt af skader, ser vi også dette som en indikator på en hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Hull er netop ramt af en del skader, hvilket også hr medfør en lidt skidt og ujævn form. Kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe fortæller lidt om udfordringerne med de manglende spillere.

I starten af sæsonen var Hull ligeglade om det var ude eller hjemme, men i denne periode er de bestemt ikke glade for fremmed stadions. De seneste 4 udekampe er endt med 1 remis og 3 nederlag.

Det er i den bagerste ende at der er skader og det er her der er problemer. De har lukket mindst 2 mål ind i de seneste kampe og på udebane er det værst. Vi tror ikke på dem til i kamp.

Brentford – Hull = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top