Sikre

Lørdagens Sikre Championship kamp på BN…

Dette opgør byder på 2 mandskaber, hvis skæbne stort set allerede er afgjort. Dagens gæster ligger og roder nede i den nederste 1/3 af Championship, men ikke i farezonen for at ryge ned. Dagens hjemmehold har stort set sikret sig en direkte oprykning til Premier League, men mangler lige de sidste point for at have sikret sig helt.

Derby – Norwich = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

Derby er røget ned gennem Championship, efter at have ligget rigtigt godt i starten af 2021. Men den styrke man viste i efteråret er som forduftet i 2021. Og det virker som at formen bare bliver ringere og ringere og kun de nemme point kommer ind på kontoen. vi tror ikke at Derby ryger ud, med kun 6 runder tilbage og en fornuftig margin til stregen. Men de skal heller ikke falde helt hen, for så er muligheden til stede.

De er helt klart bedre hjemme end ude, hvor de er piv elendige. Men med kun 6 sejre ud af 20 hjemmekampe, så er det ikke en stærk hjemmebane de stille med i denne sæson. 8 kampe er tabt hjemme på Pride Park og måske burde den skifte navn. For der har så sandelig ikke været noget at være stolt over i denne sæson. I dag får de endnu et nederlag og vi tror det bliver et af de større, med flere mål.

*

Norwich kan sikre sig oprykningen med en sejr i dette opgør, for så kan Brentford på 3. pladsen ikke mere indhente dem. Og med den super gode form de er i, så behøver de ikke engang at anstrenge sig for at vinde. Seneste kamp de spillede var hjemme mod Huddersfield, hvor det var en ren massakre. Huddersfield blev sendt hjem med en sæk på 0-7, så det var igen en rigtig sjov dag for Norwich.

Helt så sjov bliver den nok ikke i dag, men en sejr på mere end 1 mål vil på ingen måde komme bag på os, på redaktionen. Kun 1 mandskab har scoret flere mål en Norwich i denne sæson og det er Brentford. 40 kampe har givet 64 mål og de 30 er kommet på udebane. Det er næsten dobbelt så mange som Derby har scoret hjemme. Super sikker sejr til de kommende oprykkere fra Norwich

Derby – Norwich = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top