Sikre

Lørdagens Sikre Championship anbefaling…

Vi har igen sat vores lid til vores “danske” mandskab i Championship, som stadig er med i kampen om den direkte oprykning til Premier League. I dag er vi ret sikre på, at de får den nødvendige succes og alle 3 point.

Brentford – Nottingham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Brentford har stadig en god form, men har sat lidt point til på det seneste og derfor er kampen i toppen blevet mere tæt. Men der er reelt kun 3 mandskaber der slås om den sidste af de 2 direkte oprykningspladser der er at spille om. Norwich ser id til at tage den ene, hvis de ikke får gevaldige gummiben. Men så er der kun 3 point mellem de 3 hold der også kan nå det.

Brentford er et af de bedste hjemmehold i Championship og taber sjældent hjemme på lille hygge kommunale stadion i hjertet af London. Kun de absolut formstærkeste hold henter point og hertil hører dagens gæster bestemt ikke. Vi er sikre på, at de nok skal tage alle 3 point og fastholdet trykket i toppen af Championship.

*

Nottingham er ikke i nedrykningsfare og er vel ved at lande i det lag, vi kalder for ingenmandsland. Vi forventer ikke at nedrykning bliver et tema, selv om der kun er 9 point ned til stregen. De er nogenlunde lige ringe på hjemme- og udebane og skal nok få de point de behøver – især mod bundholdene.

Formen er ikke prangende i denne periode, selv om de stadig spræller lidt ind i mellem. Men igen det er kun mod de mindre gode hold, de henter point. Mod de hold fra toppen er det yderst sjældent at de oplever andet end nederlag og det forventer vi også i dag. 

Brentford – Nottingham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top