Nyhed

Lørdagens Sikre Bundesliga kamp…

Vi sluttede fredagens anbefalinger i Bundesligaen og vi starter også op denne lørdag, med en anbefaling fra den samme liga. Her er det dog 2 mandskaber i absolut bedre form og en hel del mere af det sjove at spille om.

Bremen – Freiburg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette opgør…

Bremen er i helt forrygende form og tromler derud af. Det er 14 kampe siden de sidst har prøvet at tabe og det virker ikke som det vil gentage sig. Om det er hjemme eller ude, så har de et koncept der ikke sådan lige er til at lukke op.

Selv om der er 2 placeringer og 2 point op til de sjove pladser, så er vi ikke i tvivl om at det når de, med den form de har og det spillehumør mandskabet udviser på banen og i kampene.

*

Freiburg kan godt klappe sig selv på skulderen og godkende sæsonen. De er ikke i fare for at rykke ud og ligger lunt i svinget. Freiburg har det som de fleste mellemhold – bedst hjemme og enkelte point ude.

Så Freiburg skal nok klare skæerne, med de hjemmekampe der er tilbage. De har trods alt kun tabt 3 af slagsen i hele sæsonen, foran egne fans. Men når de er på udebane har de ikke meget at komme med.

2 sejre og en score på 12-27 fortæller os kun på redaktionen, at sandsynligheden for et flermåls nederlag absolut er til stede. Vi spiller dog bare lige på, da vi gerne vil helt sikre på gevinst.

Bremen – Freiburg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste odds på dette opgør…

To Top