Nyhed

Lørdagens Sikre Bundesliga anbefaling på BN…

Selv om varmen ikke er den samme som i den forløbne og så er vejret stadig dejligt og behageligt. Vi starter op i den tyske Bundeliga, hvor et af oprykkerneholdene skal på besøg hos en af de noget mere etablerede Bundesliga hold.

Vi har dog masser af varme her på vores nye redaktion den næste uges tid. Vi har slået os ned ved Mamaris i Tyrkiet, hvor der er 35 grader og en sjat. Men når poolen er tæt på og de kølige drikke, skal vi nok lige klare den.

Redaktionsmøde ved poolkanten…

Wolfsburg – Paderborn = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Wolfsburg er kommet igang og det er på en tilfredsstillende måde. I sidste sæson tog det en krig, men denne gang har Wolfsburg været klar fra start. 6 point efter 2 runder kan jo ikke gøres meget bedre. Scoreren hedder 5-1, så den er bestemt også godkendt.

I sidste sæson var bla hjemmebanen ikke det fort man normalt har haft. Men det virker som om, at murene igen er forstærket og det er et meget svært sted at spille. igen. Vi tror på et selvtillids fuldt hjemmehold der vinder med mere end 1 mål.

*

Paderborn rykkede op til denne sæson, men har allerede mærket den store niveauforskel der er på 1. og 2. Bundesliga. Der er stadig ikke kommet point på tavlen og det hr været mod hhv. Freiburg og Leverkusen.

Så ingen tvivl om, at de får en svær sæson, hvor de hurtigt skal lære, at der er lidt mindre at gøre godt med på dette niveau. Det lærer de selvfølgelig ikke til i dag og slet ikke på fremmed græs. Sikkert nederlag igen til oprykkerne.

Wolfsburg – Paderborn = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top