Sikre

Lørdagens Sikre britiske kamp på BettingNews…

Selv om der er landskampe på programmet i dag, har vi ikke fundet nogle af dem særligt attraktive. Så derfor vil der være 3 anbefalinger fra de engelske turneringer og vi starter op i League One.

Hull – Burton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Hull røg ud af Championship i sidste sæson og kæmper hårdt for at komme hurtigt tilbage. Efter de første 10 runder har de foreløbigt levet op til målsætningen og er godt med i rækken. Efter de første 10. runder har givet 21 point og en foreløbig 5. plads. Flere af de ovenliggende hold har spillet en kamp mere og topholdet ligger på 25 point.

Hull har spillet 4 hjemmekampe, hvoraf de 3 er vundet. Hull udfordring er evnen til at score mål. Selv om der kun er 3-4 hold der har scoret flere, så vil denne del hjælpe dem betydeligt. Hull har mødt Burton 2 gange og har vundet dem begge. Vi tror helt sikkert at den 3. sejr kommer i dag.

*

Burton har fået en tung start på sæsonen og ligger næstsidst i tabellen. 7 point og en score på 7-21, efter 11 runder – sender ikke mange positive håb i Burtons retning. 1 sejr og 4 gange remis er det blevet til og sejren kom på hjemmebanen i Burton.

Ude har de dog formået 3 gange ud af 6, at spille remis. Og den mulighed er selvfølgelig også til stede i dag. Vi vurderer dog, at Burton hænger så meget i bremsen at de taber endnu engang til Hull.

Hull – Burton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top