Nyhed

Lørdagens Sikre belgiske valg på BN…

Vi begynder i Belgien, som efterhånden også er ved at være en af vores favorit ligaer. At dagens hjemmehold kan få mere end 1,20 i Odds er os en gåde – men måske Bookmakerne stadig har tømrermænd efter gårdsdagens julefrokost! Det er Jupiler League vi har fat i.

Charleroi – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Charleroi er inde i en rigtig god stime i denne periode. En stime der har vare de seneste 9 kampe, hvor der kun er spillet en enkelt remis og de 8 øvrige er vundet. Charleroi er da også godt med i rækken og vi forventer at de også ligger i den øverste halvdel, når rækken deles.

Formen er helt i top og især defensiven fungerer godt. Trods 2 nederlag hjemme, så kan vi slet ikke se hvordan Charleroi skulle kunne tabe, med det spillehumør de disker op med i denne periode. Vi ser faktisk en massakre foran os.

*

Cercle Brügge hører ikke til i det bedste selskab og vil med næsten garanti ryge ned efter sæsonen. Placeringen er sidst og der er 3 point op til en redning. Sidste pladsen betyder direkte nedrykning til Proximus League. Men det er svært at se hvor det skal komme fra.

5 point i de seneste 10 kampe viser med alt tydelighed, at Cercle Brügge ikke hører til på det bedste niveau. Scoreren på 16-41, med kun 2 sejre og 2 gange remis efter 18 kampe taler også sit tydelige sprog. Cercle Brügge skal være galde hvis de bare slipper med et lille nederlag.

Charleroi – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top