Sikre

Lørdagens Sikre belgiske opgør på BettingNews…

I Belgien starter de op på den nye sæson 20/21 og vi har her valgt et opgør fra den første runde af denne turnering. Selvfølgelig kan holdene være lidt rustne – men de er helt klar ikke lige rustne.

St. Liege – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Odds hver dag…

St. Liege har haft en rigtig god optakt før den opstarten af den belgiske Jupiler League, med nogle rigtige fornuftige resultater. 7 træningskampe har givet 5 sejre og en af dem var bl.a mod franske Monaco. 

St. Liege har også for vane at have en stærk hjemmebane, uden det dog er et fort der er uindtageligt. Men de er bund solide hjemme på Stade Maurice Dufrasne, hvor de aldrig har tabt til dagens gæster – men vundet 12 ud af 15 besøg af Cercle Brügge. Den 12 sejr kommer i dag.

*

Cercle Brügge hader at spile mod dagens hjemmehold og vi skal da også helt tilbage ti 2013 for, at finde den seneste sejr til Brügge-mandskabet. Men det er den første runde og det er en helt ny sæson – så i princippet kan alt ske.

Men optakten til denne sæson har ikke været specielt spændende at se tilbage på. Kun 2 sejre i 6 træningskampe e det blevet til og halvdelen er endt med nederlag. Der er ikke i nærheden af prominente hold i mellem dem de har mødt, men meget ordinære. Så Brügge-mandskabet virker slet ikke klar til sæsonen endnu og andskabet er heller ikke noget at råbe hurra for.

St. Liege – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Odds hver dag…

To Top