Nyhed

Lørdagens Sikre belgiske anbefaling på BN…

Den belgiske liga Jupiler League er noget til den 4. runde og det er netop fra denne liga, at vi har hentet dagens Sikre anbefaling. Der hersker ingen tvivl om, at der er formforskel på de 2. hold i dette opgør.

KV Mechelen – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

KV Mechelen rykkede op til denne sæson fra Challenge League, som er det næstbedste niveau i Belgien. Og KV Mechelen er et hold der sprudler af selvtillid og det er der en grund til.

For de vandt pokalen i fjor og spillede derfor Super Cup mod Genk, der blev mestre sidste sæson. Det opgør endte med en sejr til Genk på 3-0, men allerede her viste de fine takter.

Det er de så fortsat med efterføølgende og har vundet 2 af de 3 kampe de har spillet og spillet en enkelt remis. Det var ude mod Anderlecht, så ingen tvivl om, at KV Mechelen ikke sætter farten ned lige me det samme.

*

Cercle Brügge har det helt modsat – de skal da til at få lidt fart i maskineriet. 3 kampe og 3 nederlag giver ingen point. Til gengæld har de fået en score på 2-8, så de kører nærmest i bakgear.

Der er da også allerede en smule uro i truppen, og meldinger om klikedannelse. Det er aldrig et godt signal at sende. Vi tror at der skal mere end god form til at løfte formen – nemlig også sammenhold. Det vil ikke være skabt til dette opgør og derfor et sikkert nederlag – igen igen.

KV Mechelen – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top