Nyhed

Lørdagens Sikre belgiske anbefaling…

Det bliver en belgisk start på denne lørdag og her er der ingen tvivl om, at vi på redaktionen synes at det er en ren foræring vi har fået fra Bookmakerne i dag. Godt ligger de tæt på hinanden i tabellen, men der er en kæmpe form til forskel.

Anderlecht – Waregem = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Anderlecht ligger på 8. pladsen, som er pladsen lige over dagens gæster. Der er dg 4 point ned til Waregem. Det har tidligere på sæsonen haltet lidt i Anderlecht, men med en stigende form og masser af point, virker de til at ende i den rigtige halvdel.

3 point skiller dem fra 6. pladsen, som er den sidste plads der ryger med i Mesterskabs slutspillet, når rækken deles. I dag er Anderlecht hjemme og her er de igen blevet stærke, selvom det ikke er prangende. Men dagens gæster er i en sådan forfatning, at hjemmeholdet henter en sikker sejr.

*

Waregem daler bare nedad og har utroligt svært ved at finde fodfæste. Festen stoppede efter nytår, efter et ellers tilfredsstillende efterår. Men her i 2020 er der kun vundet 1 opgør og så er det svært at følge med topholdene. Hjemme er de en hel del bedre end ude.

Ude har de i 2020 en score på 2-7 efter 3 udekampe og 1 point. I dag skal de møde et mandskab der er formmæssigt på højde med de mandskaber som Waregem har tabt til i 2020. Så det kommer til at ske igen og Waregem kommer ikke med i Mesterskabs slutspillet i denne omgang.

Anderlecht – Waregem = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top