Nyhed

Lørdagens “Sikre” belgier på BettingNews…

Vi starter denne blæsende lørdag op med et spil fra den belgiske liga Super League, hvor vi føler at Bookmakerne har lagt en gave, man simpelthen ikke kan holde sig fra.

Charleroi – Oostende = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut højeste bonus…

Charleroi ligger lige udenfor mesterskabs slutspil pladserne, men er kun få point fra at det kan lykkedes. Formen har været en smule ujævn på det sidste. Dels fordi man har mødt stærke hold, men også fordi der har været skader.

Det er slut ni. Skaderne er stort set væk og dagens gæster er absolut ikke af den bedre slags. Så vi er et siker på, at der her kommer en sikker hjemmesejr og 3 point på kontoen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Oostende er også inde i en periode med ujævn form, med de har til gengæld store udfordringer på mandskabs siden. En del af de bedre spillere er skadet, så selv om det er kun 6 der har måte melde fra, så er det de vigtigere spillere.

I forvejen er Oostende ikke en haj til at spille på fremmed græs og i forvejen ar de ikke en historik for, at vinde når de besøger Charleroi. Med de mange skader in mente og på udebane, så tror vi ikke på nogen point overhovedet

Charleroi – Oostende = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens absolut højeste bonus…

To Top