Nyhed

Lørdagens Sikre Belgier på BettingNews…

Det er lørdag og det er forår og så kan det næsten ikke blive bedre, hvis vi også henter noget guld hjem, så vi kan fået sparet op til Påskeferien. Vi starter med at sætte lid til den belgiske Jupiler League, som er den bedste række i landet.

Muscron – Cerle Brügge = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Mouscron skal forsøge at se om de kan tilkæmpe sig den sidste EL plads, som tildeles det hold der vinder Slutspils gruppen. Det er gruppen for den nederste halvdel af hold fra den bedste række i Belgien, før den blev delt op.

Her havde Mouscron momentum til sidste runde, men nåede ikke med om Mesterskabsslutspillet. Det har måske skuffet dem en del, for de første 2 runder er ikke gået helt efter planen. Det har været 2 nederlag og dermed 0 point.

I dag kommer så et af de hold på besøg, som Mouscron godt kan lide at spille imod hjemme. De har ikke tabt siden 2013 og i dag vinder de igen som de plejer.

*

Cercle Brügge har bestemt ikke fået en bedre start end hjemmeholdet, ud over det ene point de lidt heldig fik skrabet hjem, i sidste runde på hjemmebane. Men det var egentligt ikke fortjent.

De var presset i hele opgøret, men nogle personlige fejl af gæsterne bevirkede, at Cercle fik held til at score. Det gør de ellers ikke så meget i og slet ikke på udebane.

Til gengæld lukker de gerne 2-3 mål ind, når de ikke spiller foran egne fans og den tendens kan vi ikke se stopper i aften. Og når man så selv kun scorer sjældent på udebane, så er det et oplagt udfald at spille på en hjemmesejr.

Muscron – Cerle Brügge = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top