Nyhed

Lørdagens Sikre belgier hos redaktionen på BN…

Denne anbefaling er ikke kun bare dagens “Sikre” valg men også dagens gave fra Bookmakerne. Vi har forlængst udpeget dette opgør som stensikkert og havde ikke troet at odds’et ville overstige 1,40. Men måske holder Bookmakerne også julefrokost!

Charleroi – Wassland-Beveren = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Charleroi er i forrygende form og også det mest formsærke i rækken i denne periode. De ligger pt nr. 5, men kun med 1 point op til nr. 3. Så Charleroi er stadig med der hvor det er sjovt og kilder i maven.

De har haft et par udfald hjemme, men der var også en del skader i den periode, hvor det bumpede lidt. Men nu hvor stort set alle mand igen er til rådighed, er de tilbage ved fuld styrke. Det bliver en sikker sejr på flere mål.

*

Wassland-Beveren har flere dårlige oplevelser end gode. Kun 2 sejre og hele 9 nederlag efter 16 runder, giver ikke meget håb for fremtiden. De har dog stadig 3 point ned til sidstepladsen, som er ensbetydende med direkte nedrykning.

De vandt lidt overraskende over Krotrijk i sidste runde, endda på udebane. Men Kortrijk er også det mandskab der er i den ringeste forfatning i denne periode og det kan man bestemt ikke sige om dagens hjemmehold. De skal være glade hvis de kan tage hjem med et lille nederlag.

Charleroi – Wassland-Beveren = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

[sg_popup id=34623]

To Top