Sikre

Lørdagens “Sikre” anbefaling på BNs redaktion…

Så er det lørdag og det betyder mange kampe at vælge imellem, selv om der ikke er helt det samme udbud, som når der ikke er landskampspause. Vi har derfor set os lune på et opgør i den belgiske Proximus League, som er næstbedste niveau.

Beerschot Wilrijk – Cercle Brügge = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste og Frækkeste Bonus…

Beershot Wilrijk er stadig ubesejrede efter de første 8 runder og har opnået 5 sejre og 3 gange remis. Det har naturligvis placeret dem helt oppe i rækken som nr. 1, med en fornem score på 18-5.

Hjemme har de 3 sejre og en enkelt remis, så vi er ret sikre på, at de ikke går fra banen som tabere efter dette opgør. Vi tillægger også de to holds form en stor værdi og her må det siges, at Beershot er blandt de mest formstærke i denne periode, sammen med Leuven.

*

Cercle Brügge er rigtig gode hjemme, men skuffede os fælt på redaktionen onsdag ved, at tabe noget overraskende til Leuven hjemme, med hele 0-3. Men selv om formen ikke er oppe og ringe, havde vi mere tiltro til dem end det de præsterede.

I dag er de ude, hvor de har tabt halvdelen af deres kampe og vundet den anden. I dag skal de dog møde rækkens absolut stærkeste hold, som også har rækkens bedste form og med en formnedgang som Cercle er inde i, tror vi ikke på dem i dag.

Beerschot Wilrijk – Cercle Brügge = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste og Frækkeste Bonus…

To Top