Sikre

Lørdagens “Sikre” anbefaling på BN…

Vi starter denne lørdag op med dagens “Sikre” som vi har været et smut nede i den spanske La Liga og hente – en kamp vi vurderer, er kampen hvor et af topholdene igen vil sikre sig alle 3 point.

Valencia – Girona = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets absolut højeste Bonus…

Valencia har været udfordret af skader og en lidt slidt trup, efter et langt træk hvor stort set ingen hold har kunnet røre dem. Men selv store hold har en enkelt eller 2 kampe der smutter.

For Valencia’s vedkommende var det den seneste hjemmekamp mod Villarreal, hvor Valencia havde lidt problemer med at skabe kampen og endte da også med et 0-1 nederlag.

Mandskabet har hvilet lidt nu og et par af spillerne er tilbage fra skader. Vi er på redaktionen overbeviste om, at slutningen på december var en kort formnedgang og de igen i dag viser den samme styrke som i resten af efteråret.

*

Girona ligger på 10. pladsen og det er måske endda lidt højere end de fleste ville have forudset. Og som oprykker er det da også ganske fornemt, at stadig være med i den gode halvdel.

På udebane har de bl.a 3 sejre, men det var mod hold som La Coruna og Levante, som er blandt La Ligas ringeste hold foran egne fans.

Vi har svært ved at se et ellers godt spillende Girona mandskab hente point på Estadio de Mestalla, hvor kun 1 hold har formået at ødelægge den ellers gode statistik for Valencia.

Valencia – Girona = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets absolut højeste Bonus…

To Top