Sikre

Lørdagens “Sikre” anbefaling på BN…

Weekenden er i fuld gang og det er lørdag – og det betyder som bekendt masser af kampe at vælge imellem og helt sikkert også en masse muligheder for, at hive en god ekstraindtægt på lommen. Vi starter op med Championship fra England.

Millwall – Barnsley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan hente den Absolut Største Bonus…

Millwall er kommet i gang efter en rimelig tung start på denne sæson, hvor det var svært at hente point i kampene. Men i den senere periode har nederlagene været færre og ingen i de sidste 4 opgør.

Så Millwall er på vej op i form og det har bedst været bevist hjemme på The Den i London, hvor de sidste 3 kampe er vundet. Også evnen til at score kasser er steget og dem har de lavet 6 af i de 3 nævnte kampe.

Vi tror de fortsætter opturen hjemme på The Den i dag foran egne fans og lever op til både deres og redaktionens forventninger, med den 4 sejr på stribe.

*

Barnsley har det stramt i denne sæson, hvor de også kun har opnået 8 point efter de første 9 kampe er afviklet.  10-14 i score er måske ikke helt skræmmende, men fortæller dog noget om deres evner til både at score selv og holde modstanderne fra samme.

Ude er den så helt gal, hvor der kun er kommet et sølle point på tavlen og en score på 3-7. Så vi vil igen se et Barnsley hold der arbejder ud fra en stenhård defensiv indstilling – selv om den dog har sine begrænsninger – og så vil de arbejde ud fra dette punkt. Vi tror heller ikke på dem i dag.

Millwall – Barnsley = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan hente den Absolut Største Bonus…

To Top