Sikre

Lørdagens “Sikre” anbefaling på BN…

Dagens første anbefaling på BNs redaktion fra poolkanten i Tyrkiet, på en HOT og solrig dag er dagens “Sikre”, som vi har hentet i den næstbedste engelske række Championship.

Leeds – Burton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan følge kampen LIVE og spille…

Leeds er ganske som forventet kommet godt afsted fra start og har hentet 3 sejre ud af 5 mulige og har placeret sig på en 3. plads med 11 point.

Hemmeligheden bag Leeds gode præstation er ikke mindst deres forsvar som ser virkelig stærkt ud og godt dirigeret af tyske Felix Wiedwald i målet har de kun lukket 2 mål ind. I modsatte ende har de vist at stort set alle mand kan lave mål således har 6 forskellige mand lavet 7 mål.

Når man spiller mod et hold der har så mange spillere der kan lave mål er det utroligt svært for modstanderne at at lukke dem ned og holde dem fra at score. Det er langt lettere hvis man ved at det er de samme 2 eller 3 spillere der laver målene for modstanderne. Men sådan spiller man ikke i Leeds.

*

Burton har Akpan på midten ude i dagens kamp pga. et rødt kort. Det er noget surt for dem for de har nok at slås med foruden, og han er en af deres faste startere og en hårdt arbejdende spiller.

De skal til at i gang hvis ikke de skal hænge fast i bunden. De har hentet 4 point og har kun lavet 4 mål, men derfor er deres kampe ikke målfattige for de har lukket 9 mål ind i eget net.

Leeds – Burton = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du kan følge kampen LIVE og spille..

To Top