Nyhed

Lørdagens Sikre anbefaling på BettingNews redaktion…

Vi stater op i den bedste belgiske række Jupiler League, som allerede har afviklet den første runde i den nye sæson og derfor stadig kan indeholde mange overraskende udfald. Vi føler os dog ganske “Sikre” alligevel.

St. Liege – Waregem = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

St. Liege fik en god start på sæsonen med en sejr på udebane over Cercle Brügge på 2-0. Så udgangsformen virker til at være tilfredsstillende og de slog da også franske Nice i deres sidste træningskamp.

I dag er de hjemme i egen hule, hvor de traditionelt gør det rigtigt godt. Senest de havde besøg af Waregem vand de da også med hele 4-1. Vi tror ikke på en lige så stor sejr igen og slet ikke så tidligt på sæsonen – men sejr er vi ret sikre på.

*

Waregem havde ikke en særlig god sæson i den seneste og var ikke med i slutspillet om de sjove pladser. Så det var den nederste halvdel af rækken de endte i og det forventer vi faktisk gentager sig i denne sæson.

De tabte da også den første kamp på hjemmebane til oprykkerne fra Mechelen med 0-2. Det var bestemt ikke den start de selv havde ønsket, men oprykkerhold har det at leve på gesjt i de første runder.

Og sejren var faktisk helt fortjent, for der var ikke meget gejst i Mechelen’s spil og udtryk. I dag står de overfor en modstander der nærmer sig internationalt niveau – så de skal være glade for et lille nederlag.

St. Liege – Waregem = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top