Nyhed

Lørdagens Sikre anbefaling fra Super Lig…

Vi starter op i den tyrkiske liga Super Lig, hvor et af de noget mere velhavende hold, som også kun har spillet på bedste niveau i 3 sæsoner, tager imod et af de mere etablerede hold. I Tyrkiet har økonomi rigtig meget at sige.

Basaksehir – Kimpasa = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste NytårBonus som ny bruger…

Basaksehir er for 3. sæson med helt fremme, efter deres oprykning til den bedste række. En af årsagerne til, at Basaksejhir pludseligt kan dukke op ud af det blå, skyldes økonomi. Basaksehir er en af de bedst polstrede klubber i disse år.

Placeringen er nr. 2 og der er kun 4 point op til Sivasspor, der topper den bedste tyrkiske liga i denne sæson på nuværende tidspunkt. Kun 1 kamp er smidt på gulvet hjemme foran egne fans og nr. 2 komme helt sikkert ikke i dag.

*

Kimpasa har helt andre udfordringer at fokusere på. Nedrykningsstregen ligger kun 1 point og 2 placeringer væk, så stemningen er lidt trykket i klubben. Det er svært at blive klog på dagens gæster, som kun har vundet 1 kamp hjemme foran egne fans og opnået 5 point.

På udebane har de så hentet 10 point, men slet ikke mod hold der bare nærmer sig niveauet som dagens hjemmehold har i denne periode. Formen er elendig og skader er også et issue. Nej, vi tror på ingen måde på Kimpasa.

Basaksehir – Kimpasa = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste NytårBonus som ny bruger…

To Top