Sikre

Lørdagens “Sikre” anbefaling fra PL…

I går blev den første kamp i denne sæson Premier League udgave afviklet og nu følger resten trop. Vi glæder os helt vildt på redaktionen og har nørdet alle holdene grundigt igennem. Her i starten virker mange odds alt for høje – TAK.

Fulham – Crystal Palace = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Fulham har haft nogle gode trænings kampe mod nogle yderst kompetente modstandere og selv om det ikke har været ren succes, så kan de godt se tilbage på opstartsfasen med tilfredshed.

Det har dog ikke været modstandere fra England, men det ser vi ikke som en ulempe. Defensiven har været udfordringen, men den ser ud til at være kommet på plads, efter tilgang af nogle nye spillere. Vi tror meget på Fulham i begyndelsen.

*

Crystal Palace sluttede sidste sæson af med manér og håber da også på, at kunne følge op her i den nye sæson. Opstartsfasen har budt på mange sejre og gode kampe. Men modstanderne har ikke været af samme kaliber som hjemmeholdets ditto.

Men sejre giver selvtillid og da det er en premierer kamp er der altid muligheder. Dog har de ikke den bedste historik når de besøger Craven Cottage i London og vi skal helt tilbage til 2004 for at finde den seneste sejr, på både hjemme som udebane.

Fulham – Crystal Palace = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top