Sikre

Lørdagens “Sikre” anbefaling fra panelet…

Vi starter denne efterårs lørdag op med den “Sikre”, som vi har hentet ovre på den anden side af den engelske kanal i den 3. bedste række League One, hvor der stadig spilles på den gamle engelske facon med kick-and-rush i mange tilfælde.

Bradford – Plymouth = 1 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

Bradford tabte godt hjemme til Rotherham i midtugen hjemme, men det var i den meget lille pokalturnering Trickatrade Trophy. Her lagde Bradford ikke så meget energi, da turneringen er vigtigere end alt andet og de er med helt fremme.

Pt er de nr. 3 og det skyldes bl.a deres evne til at vinde på udebane. Hjemme er de mere jævne, hvor det kun er blevet til sejre i halvdelen af deres kampe på Valley Parade. 4 sejre, 1 remis og 3 nederlag er det blevet til.

De 3 nederlag var så mod hold der ligesom Bradford selv er dygtige ude og det er bestemt ikke en beskyldning man kan sende i Plymouth retning i denne sæson. Sikker hjemmesejr.

*

Plymouth er nemlig blandt de dårligste hold på udebane i denne sæson. Men man skal huske at med, at Plymouth rykkede op til denne sæson og har stadig en del af komme efter før de rammer niveauet.

Lige pt er holdet placeret sidst i League One og der er ingen indikationer om nogle tiltag, der kunne have ændret holdet styrke til dette opgør og slet ikke på udebane. Det vil nok være mindre pinligt hvis de bare bliver væk.

Bradford – Plymouth = 1 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Bonus…

To Top