Nyhed

Lørdagens “Sikre” anbefaling fra League One…

Så blev det weekend og for dem som ikke var delagere i nogle af årets første julefrokoster og ligger brak af forskellige årsager her dagen efter, kan hente nogle gode lapper her på BettingNews i dag.

Peterborough – Bradford = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets højeste bonus ved første indskud…

Peterborough har være flyvende det meste af efteråret. hvilket man også kan se på deres umiddelbare 3. plads i League One, efter de første 17 runder. Kun 4 kampe er tabt.

Men det har ikke været på hjemmebanen de har været stærkest, det har faktisk på fremmed græs. De 3 af de 4 nederlag de har hentet har været forn egne fans, men med anke på dagens gæsters styrke og formåen – er vi ikke i tvivl om hvem der vinder.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Bradford ligger sidst i den 3. bedste engelske række med kun 10 point efter 17 runder. De seneste 6 har givet “0” point og en score på 4-17, så man kan vist roligt tale om krise i klubben og hos mandskabet.

På udebane har de tabt 6 ud af 8 kampe, så heller ikke på formkurven er der noget at have sine forhåbninger i. Det bliver endnu en dag op af bakke og en træner der sikkert snart skal find sig et nyt job.

Peterborough – Bradford = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets højeste bonus ved første indskud…

To Top