Nyhed

Lørdagens Sikre anbefaling fra engelske League One…

Så føler vi os hjemme igen, når man kigger dagens program igennem og ser at der er et væld af gode spil at vælge i mellem. Vi lægger endda ud med et odds på den “Sikre” som er helt udenfor normal billedet – men her synes vi at Bookmakerne har taget stoffer – endda rigeligt af dem…!

Wycombe – Doncaster = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger – kr. 1.000,-

Wycombe vinder flere kampe end de sætter point til i. De har da også kun tabt 3 gange i deres seneste 15 kampe i sæsonen, i alle turneringer. Det har da også haft en positiv effekt på deres placering i League One, som de pt topper, med 3 point ned til nr. 2.

Hjemme har de endnu ikke tabt et opgør, men vundet 7 ud af 9 kampe. Så det virker helt ve siden af, at odds’et kan befinde sig på det niveau. Men vi takker – fir vi er IKKE i tvivl om, hvem der vinder dette opgør – Wycombe.

*

Doncaster har kun spillet 14 kampe og fået 23 point. Så de ligger 13 point efter hjemmeholdet og de ville nok have ligget højere end nr. 12, hvis det ikke var grundet de manglende kampe.

Formen er lidt vakkelvoren, men havde de spillet hjemme, ville vi nok have taget X’et med – men ikke på udebane. 1 sejr i 6 kampe, godt nok med 3 gange remis – det slår ingen mand af hesten. I dag bliver Doncaster selv slået af hesten af et velspillende Wycombe mandskab.

Wycombe – Doncaster = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger – kr. 1.000,-

[sg_popup id=34623]

To Top