Bonus

Lørdagens Sikre anbefaling fra EM slutrunden…

Vi er godt klar over, at der ved slutrunder ikke scores oceaner af mål. Men vi mener alligevel at dette opgør kommer til at give mindst 2-3. Gæsterne har en høj scorings procent og hjemmeholdet har det med at lukke mange mål ind mod de bedre landshold. Ungarn spiller på deres egen hjemmebane, så muligheden for at de scorer er også til stede. Så resultatet 3-1 lyder i redaktionens optik ikke helt umuligt.

Ungarn – Frankrig (1-0) = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Odds hver dag…

Ungarn troede længe på muligheden i deres første kamp mod Portugal og Ronaldo, da de gik til pausen med stillingen 0-0. Selv om man stort set kun havde stået og forsvaret sig og nogle gode målmandsredninger holdt dem inde i opgøret – så var de helt bestemt tilfredse med udfaldet af de første 45 minutter. Det skal dog siges, at det var ringe af Portugal, at de ikke fik scoret i første halvleg og selv Ronaldo havde 2 muligheder, han normalt aldrig brænder på. Men det er stillingen der er afgørende og ikke hvad der kunne have været sket.

I 2. halvleg var billedet det samme. Et forsvarende ungarsk mandskab mod et spildominerende og konstant boldbesiddende Portugal mandskab. Da der manglede 10 minutter af opgøret, var stillingen stadig 0-0 og det virkede som om, at kampen ville ende med en pointdeling. Men så kollapsede ungarerne og i de sidste 6 minutter og lidt overtid, lykkedes et for Portugal at score hele 3 gange Ronaldo stod for 2 af scoringerne. Så den overraskelse der lå og lurede udeblev. Det havde heller ikke været rimeligt at Ungarn havde fået point – da de stort set ikke var med i kampen – men fodbold handler ikke om retfærdighed, men om at score flest mål. Vi tror heller ikke på Ungarn i dag.

*

Frankrig var lidt heldige i deres første opgør – men held er også en del af spillet. Heldet bestod i, at tyske Hummels scorede i eget net, efter 20 minutters spil. Et forsøg på en blokering, ender med at sende bolden ind bag Neuer og stillingen var 1-0. Det endte kampen også med, så Frankrig fik de 3 point, de håbede inden kampen. Tyskland var den ene af deres største forhindring i gruppen til at gå direkte videre, hvor de 2 andre modstandere er dagens udfordre Ungarn og Stærke Portugal, der også vandt deres udlæg. 

Det var faktisk Tyskland der var det bedste hold i den første gruppekamp, men efter at Frankrig havde scoret (eller tyskerne havde), så havde Frankrig ikke travlt med at komme frem på banen og dominere spillet. det overlod de til tyskerne, men stod så meget stærkt i den defensive zone og lukkede aldrig tyskerne ind. Dog var der et par gange, hvor tyskerne burde have scoret – men det gjorde de ikke. Så med en sejr i dag over Ungarn vil Frankrig have sikret sig det videre avancement il knald-eller-fald kampene, om de attraktive placeringer. Sten sikker sejr til fransk mændene med mindst 2 mål.

Ungarn – Frankrig (1-0) = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Odds hver dag…

To Top