Sikre

Lørdagens Sikre anbefaling fra CL Finalen…

Så er vi nået til en af de absolut største og mest attraktive kampe at vinde som fodbold spiller – nemlig Champions League finalen. Der er nok ikke så mange andre fodboldkampe der kan kan lægge verden øde hen i et par timer – ud over VM finalen. En kamp vi ser frem til med glæde og store forventninger.

Manchester City – Chelsea = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Manchester City har indtil nu kun smidt en pokal på gulvet og det var i den engelske FA Cup turnering, hvor dagens modstandere blev deres banemænd i Semifinalen. Så før dette opgør har de måttet nøjes med (hvis man kan sige det), at vinde Premier League og EFL Pokal turneringen. Så selv om det ikke vil blive betragtet som “The Triple” med en sejr i denne finale, så vil Manchester City stadig kunne se tilbage på en helt fantastisk god sæson.

I dag er det så den ultimative mulighed som Guardiola og hans tropper står overfor. Truppen er intakt og ingen af de vigtigste spillere har meldt sig ud af truppen til dette opgør. Så Guardiola kan vælge og vrage mellem en flok af de bedste spillere i truppen. Og vi er slet ikke i tvivl om, at han for længst har læst Chelsea’s trup og spillestil og klart en klar plan for hvordan den opgave skal løses. 

holdet består af meget rutinerede og dygtige spillere som nok ikke vil lade sig påvirke synderligt af kampens betydning. Selvfølgelig vil det gibbe lidt i dem når “Hymnen” afspilles – men når kampens dommer Lahoz fra Spanien fløjter kampen i gang – så vil der være fuld fokus på opgaven. Vi mener helt klart, at City er et bedre mandskab og selv om kampen er en finale – så vil de være en tand bedre og mere på bolden. vi tror faktisk på en flermålssejr til City – især hvis de kommer foran i 1. halvleg.

*

Chelsea kan også godt føle sig tilpasse med sæsonen, selv om det selvfølgelig var ærgerligt at tabe til Schmeichel og Leicester i FA Cup finalen på Wembley. Men her har de chancen for alligevel ende med en pokal i skabet efter denne sæson. Og muligheden er mentalt til stede i Chelsea, da de har vundet de 2 seneste kampe over Manchester City indenfor de seneste 6 uger.

Først sendte de City ud af FA Cuppen i midten af april og efterfølgende vandt de med 2-1 på Citys hjemmebane i starten af maj. Så Chelsea’s træner føler sig godt tilpas med City’s spillestil og fysik. City havde dog en del skades udfordringer i den periode, så vi vurderer at Guardiola prioriterede i forhold til at nå netop denne finale.

Vi forventer ikke at det vil være Chelsea der dominere kampen – tvært imod – så tror vi på, at Chelsea vil være en anelse afventende, uden dog at spille defensivt. Vi er ret sikre på, at det vil blive en god kamp, når de 2 mandskaber først er kommet i gang med kampe og det kun er den der er i fokus. Vi glæder os som små børn på redaktionen til at se opgøret og har smidt en del guld efter en sejr til de engelske mester fra Manchester City.

Manchester City – Chelsea = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top