Nyhed

Lørdagens Sikre anbefaling fra BettingNews…

I dagens første anbefaling bevæger vi os kun over den dansk tyske grænse og har fundet et opgør fra Bundesligaen. Et opgør mellem 2 mandskaber der har skuffet på det seneste – men hjemmeholdet ser ud til at have vendt bøtten.

B.M. Gladbach – Hoffenheim = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

B.M. Gladbach ligger nr. 4 med 42 point, men har en kamp i hånden i forhold til de 3 hold der ligger over. Får de 3 point i den udsatte kamp, vil de rykke op på 2. pladsen i Bundesligaen, kun 1 point efter førerholdet Bayern. 

Gladbach har fundet melodien igen og har kun tabt til Schalke i 2020. I dag skal de spille hjemme foran egne fans og her er de notorisk stærke i denne sæson. Selv Bayern blev sendt hjem med et nederlag. De spillede remis i første udekamp, tabte til Leipzig i den 2. og siden har de taget rub og stub. Det fortsætter idag med den 9 sejr på stribe.

*

Hoffenheim ligger lige uden for de sjove pladser og er faldet lidt tilbage efter de 2 seneste runder, som begge gav et nederlag. Har tabt til Freiburg ude og tabte seneste til Wolfsburg hjemme med 2-3. Så formen er desværre ikke helt der hvor den burde være.

Hoffenheim er og ikke helt prügelknabe når de spiller på fremmed græs. De har faktisk fået 1 point mere på udebane end hjemme. Men det var tidligere hvor formen var på et helt andet sted og spillet fungerede. Det virker ikke helt sådan i denne periode og i dag møder de et hjemmehold, der ikke har tabt de seneste 8 hjemmekampe. Vi tror ikke på gæsterne.

B.M. Gladbach – Hoffenheim = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top