Nyhed

Lørdagens “Sikre” anbefaling fra Belgien…

Denne weekend starter flere af de europæiske ligaer op og allerede i går var det muligt at spille fra opgør fra nogle af dem. I dag går den bedste belgiske række også i gang og her ligger en ren foræring og venter.

St. Liege – Kortrijk = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

St. Liege havde et super efterår og især december var nærmest en ren sejrsgang. Det så nærmest ud som om formen ikke ville toppe og den i sidste kamp slog man endda det super stærke hjemmehold Charleroi på deres bane.

Man har så brugt pausen på, at bibeholde den fine form og endda forbedret den en smule i redaktionens øjne. 2 trænings kampe er det blevet til, som begge blev vundet over hhv. Mainz og B.M. Gladbach – nogle fine skalpe for et belgisk hold.

Det er nok ikke realistisk at tro på en placering som nr 1, med 12 point op til Genk, men en 2. plads er også fint, da de også har et slutspil som i Danmark. Så det gælder at få så mange point med over i den nye turnering. Her kommer 3 mere.

 

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Kortrijk var lit slidt i de sidste kampe før den lille ferie, der gav flere remiser end sejre og et enkelt nederlag. Så de har fået pustet ud og skal finde formen og melodien igen.

De har valgt ikke at spille trænings kampe, hvilket er lidt uforståeligt, men det er deres valg. I forvejen er de ikke specielt farlige på udebane, men har dog kun tabt 3 efter 11 ture væk fra eget stadion.

Selvom Kortrijk er et hold der kan drille de fleste af de store, så vil de være chanceløse mod et så sprudlende mandskab som St. Liege har i denne periode.

Vi er ikke i tvivl om, at de taber med mere end 1 mål, som de også gjorde sidst med 1-3. I november tabte de hjemme med 0-2 til netop St. Liege og de er bestemt ikke blevet bedre siden det opgør.

St. Liege – Kortrijk = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top