Nyhed

Lørdagens Sikre anbefaling fra Belgien…

Det går jo kun en vej vejr mæssigt og det er mod mere kulde og blæst og Bookmakerne må være blæst igennem, siden de sætter et så højt odds på en sikker hjemmesejr.

Waregem – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Waregem ligger som nr. 8 efter 9 runder, med 13 point. De er stadig med i kampen om at ende i slutspillet, som disse har fået indført i Belgien flere sæsoner før Danmark gjorde det samme.

Waregem er i fin form og har ikke tabt de seneste 8 kampe de har stillet op i. De spiller lidt remis’er, men formen er god. Hjemme er der kun kommet en enkelt remis ind på kontoen og nr. 2 kommer ikke her – men det gør den 4. sejr ud af 5 mulige.

*

Cercle Brügge har lidt problemer på mandskabs siden til dette opgør. I forevejen er der også problemer med spillet, for Cercle ligger og roder på en sidste plads, med kun 3 point efter 9 runder. Kun 1 sejr er det blevet og de 8 øvrige kampe er alle tabt.

Det var hjemme over Beveren de hentede den sejr og det betyder at de har tabt alle deres udekampe indtil nu. Scoreren efter de 4 nederlag hedder 5-12, så de lukker i snit 3 mål ind i hver udekamp og så er det unægteligt svært at vinde.

Waregem – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top