Nyhed

Lørdagens Sikre anbefaling fra alpelandet…

Vi er nået til runde 35 ud af 36 mulige i denne sæson og har her fundet et opgør mellem 2 mandskaber, der kæmper om den samme succes – nemlig at spille Europæisk fodbold i næste sæson.

FC Zürich – St. Gallen = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny kunde…

FC Zürich er et af de 6 hold der i teorien kan ende medd at snuppe en europæisk placering. Det er nok kun sandsynligt at det er 4 hold der reelt kæmper om 3 pladser, hvoraf den bedste sender holdet direkte ind i El gruppespillet.

Zürich er i godkendt form og har det også bedst hjemme foran egne fans. Det er kun få siden at Zürich triumferede i Europa, men det var i en sæson hvor man faktisk lå i rækken under.

Men man spillede godt og spillede sig i samme sæson tilbage i det bedste selskab. Vi tror på en hjemmesejr. Dels grundet formen og spillestedet, men også fordi disse 2 hold ikke har tradition for, at gæsterne vinder. Og de gange det er sket har det været hjemmeholdet fra Zürich.

*

St. Gallen har en noget mere ujævn form, men ligger trods alt på 6. pladsen, som er lige efter dagens hjemmehold. 1 point skiller St. Gallen fra hjemmeholdet og der er kun 2 point op til EL Gruppespillet.

Så meget står på spil for begge mandskaber i dette opgør, hvor et nederlag formegentlig vil sende dem ud af kampen om succes. St. Gallen er ikke mestre i at spille på fremmed græs og har da også kun vundet 5 ud af 17 mulige. Vi tror ikke det 6. kommer i dag, men det 9 udebane nederlag.

FC Zürich – St. Gallen = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som ny kunde…

To Top