Sikre

Lørdagens Serie-A Sikre kamp fra Italien…

Dagens Sikre anbefaling er hentet i den bedste italienske række, hvor hjemmeholdet er ude og skal vinde kampen, hvis de stadig skal fortsætte med at drømme om et mesterskab – men muligheden er stadigvæk til stede.

Lazio – Sassuolo = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus…

Lazio missede muligheden for at presse Juventus maksimalt, da man tabte først hjemme til AC Milan og efterfølgende til Lecce ude. Det betyder at der nu er 7 point op til “Den gamle dame” og kun 7 runder tilbage. Men så længe der er en teoretisk mulighed, skal den forfølges. AC Milan havde en god dag og Zlatan havde en af de der dage, med både et mål og en assist. 

Dagens gæster er af en helt anden karaktér og ingen tvivl om at Lazio er et bedre mandskab. Det er selvfølgelig lidt af en bet at de 2 seneste kampe er tabt, men de plejer at være yderst stabile hjemme på Stadio Olimpico i Rom, for ellers vil Inter smutte forbi og stjæle 2. pladsen.

*

Sassuolo ligger i midten af ingenting, men har alligevel leveret en god form efter genåbningen. De spillede 3-3 mod Inter ellers er de det lavere placerede mandskaber de har mødt. Men de skal nok bide fra sig, selvom om motivationen ikke er i kampform. Ligeledes har Sassuolo en hviledag mindre end hjemmeholdet før dette opgør.

I udekampen mod Bologna viste Sassuolo god figur ved, at vinde med 2-1, hvor man både førte 1-0 og 2-0, før Bologna scorede i overtiden. Formen er også god, men Sassuolo er ikke kendt for deres styrke på udebane og de ligger også på en position, hvor de ikke kan nå noget som helst. Men formen er god, så de skal nok bide fra sig.

Lazio – Sassuolo = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus…

To Top