Sikre

Lørdagens Serie A Sikre anbefaling…

Dette opgør skal nok byde på en 3-4 mål, hvilket ikke er unormalt når dagens gæster gå på banen. For med lige under 100 mål i sæsonen er de det mest suveræne hold foran mål i denne sæsons Serie A udgave.

Verona – Atalanta = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Verona liggêr godt placeret og kan hverken nå det ene eller andet. Det er også tydeligt at se på formen, som har været dalende efter genstarten. Kun 2 sejre er det blevet til og det har sat dem ud af spillet om Europa.

Så Verona skal bare have sæsonen overstået og et nederlag gør ikke den helt store forskel. Det er selvfølgelig bedre at slutte som nr. 9 end nr. 14. Men det bliver et sted der omkring de ender. I dag taber de til et langt bedre hold.

*

Atalanta går efter sølvet, som for dem vil være en flot placering. Vi vurderer da også, at de kan være en af de største udfordrere til Juventus i næste sæson. Atalanta har scoret 93 kasser i 33 kampe, så mon ikke der også kommer mere end 1 mål i dag.

Atalanta er også Serie A’s bedste udehold, med kun 1 nederlag efter 16 kampe på fremmed græs. 10 af dem er vundet og de har scoret 43 mål, så de er bestemt ikke behagelige at få på besøg. De vinder komfortabelt igen i dag.

Verona – Atalanta = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top